OFIS VE REZIDANS PROJESI YATıRıMıNA BAşLADı

EKONOMİ SERVİSİ -Toplantıda konuşan Adnan Polat,“Özellikle sürekli deprem tehdidi altında yaşayan İstanbul’a depreme dayanıklı, modern ve şehrin dinamikleri ile uyumlu binalar kazandırmak çok önemli. Hem içinde yaşayanların hem de semt sakinlerinin yaşam standartlarını yukarıya çekecek olan Polat Akatlar ile Türk ekonomisine katkılarımızı artırmayı hedefliyoruz. Polat Akatlar projemizin ikonik çehresi ve fasiliteleri ile semte katacağı çok şey var” dedi.

112 daire olacak

Projenin şehrin merkezi konumunda olmasına dikkat çeken Kaan Yücel de toplantıda, “Polat Akatlar, bölgede mevcutta bulunan eski bina stoğunun tersine depreme karşı dayanıklılığı, dikkat çekici şık mimarisi ve modern fasiliteleri ile Akatlar’ın en yeni ve en dikkat çekici projesi. Bu projeyi yaratırken sakinlerinin her daim Akatlar’ın yemyeşil caddeleri ve sokaklarını görmeleri ve temiz havayı soluyabilmeleri için tavandan yere kadar camlar planladık. İsteyenler bu manzarayı her dairede yer alan türk ya da fransız tipi balkon sayesinde seyredebilecek, isteyenlerse teras katında bulunan 165 metrekarelik lounge alanı ve 75 metrekarelik çocuk oyun alanında atmosferi hissedebilecekler. Polat Akatlar’ın bir diğer önemli özelliği de yaşam alanını ofise dönüştüren ve her dairede bulunan çalışma alanları” diye konuştu.

Projede 112 daire bulunurken, her daireye özel olan depolama alanı da oluşturulduğu bilgisi verildi. 7 katlı kapalı otoparktan dairelere direkt ulaşım olanağı da sağlanıyor. Yücel, “Özel tasarım açık mutfaklı, çalışma üniteli, yerden ısıtmalı, beyaz eşyalı ve her zevke yönelik renk seçenekleri ile Polat Akatlar’da toplam 112 daire ve ticari alan yeni sahiplerini bekliyor” dedi.

2023-06-10T04:17:06Z dg43tfdfdgfd