İş DüNYASı 23 NISAN BAYRAMı'Nı MESAJLARLA KUTLADı: EN BüYüK SERVET TAM BAğıMSıZLıK

İş dünyasının önde gelen örgütleri, 23 Nisan Bayramı'nı, yayımladıkları mesajlarla kutladı. İş dünyası temsilcileri en büyük servetin bağımsızlık olduğunu belirterek, çocuklara aydınlık gelecek sunmanın herkesin görevi olduğuna dikkat çekti. İşte yöneticilerin mesajları...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: TBMM doğum günü olan 23 Nisan'ı büyük bir gururla kutluyoruz. Egemenlik ve bağımsızlık milletimizin en büyük servetidir. Aydınlık geleceğimiz ve onun teminatı olarak gördüğümüz millet egemenliğine dayanan vazgeçilmez değerlerimiz, şüphesiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken: Çocuklarımız, ulusal egemenliğimizi nesilden nesle aktararak sürdürecek ve istikbalimizin teminatı olacak. Bizlere emanet edilen bu güzel ülkeyi daha yaşanabilir kılmak ve daha güzel yarınlara taşımak için geleceğimizin yarını olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeli, onların geleceklerini aydınlık kılmalıyız.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın: 23 Nisan sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklarımıza yönelik özel bir sevgi ve saygı günüdür. Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır.

AYDINLIK GELECEK GÖREVİMİZ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran: Meclis'imiz dün olduğu gibi bugün de milletin iradesinden aldığı güçle demokrasimizin ve istikbalimizin en büyük güvencesi. Mustafa Kemal Atatürk, TBMM'nin açıldığı 23 Nisan gününü, çocuklarımıza armağan ederek, onlara duyduğu güveni ve inancı gösterdi. Çocuklarımıza aydınlık gelecek sunmak hepimizin ortak görevi.

2024-04-23T05:04:08Z dg43tfdfdgfd