BAşAKşEHIR’DE YüRüYüş VE BISIKLET YOLLARıNA YENILERI EKLENIYOR

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir 2. Kısım Mahallesi’nde yapımına başlanan 2 bin 500 metre uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet yolunda incelemelerde bulundu.

“HER ALANI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANMAK ADINA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Sağlıklı yaşam için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Şehrimizin her lokasyonuna daha iyisini nasıl yapabiliriz düşüncesindeyiz. İnce eleyip sık dokuyor, her alanı en verimli şekilde kullanmak adına çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz. Komşularımızın yoğun olarak kullandığı bisiklet ve yürüyüş yollarına yenilerini ekliyoruz. Bahçeşehir - Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı’ndan başlayan ve tamamlandığında 2 bin 500 metre uzunluğuna sahip olacak yeni bir yürüyüş ve bisiklet yolu daha yapıyoruz. Bittiğinde Başakşehirli spor yapmaktan ve bisiklet kullanmaktan büyük keyif alacak” diye konuştu.

“BİSİKLET YOLUMUZ İSE 4 BİN 500 METRE UZUNLUĞA ÇIKACAK”

Bisiklet ve yürüyüş yolunun detaylarını paylaşan Başkan Kartoğlu, “Doğa dostu bisiklet ve yaya yolu güzergâhımızda güneş enerjili aydınlatma sistemleri olacak. Güzergâh boyunca 500 ağacı da toprakla buluşturacağız. Kısa süre içinde yapımını tamamlayacağız. Bittiğinde Bahçeşehir Gölet’teki toplam yürüyüş yolumuz 6 bin 700 metre, bisiklet yolumuz ise 4 bin 500 metre uzunluğa çıkacak” dedi.

2023-06-10T07:49:19Z dg43tfdfdgfd